Ако бях художник....
Щях да нарисувам любовта си
огнена и споделена.
Щях да нарисувам младостта си
крехка, но по духом несломена.
Щях да шаря с четка кътчетата
от душата ми неизживяни.
Щях да опиша с цветовете пъстри
думите ми неразбрани.
Ако бях художник...върху лист хартия
щях да сложа длани.
Да почувствам бялата магия -
свободата на духа ми!
© Цветето Б. Todos los derechos reservados