22 oct 2008, 21:00

Ако е грях... 

  Poesía
792 0 9

Ако е грях, че те обичам,

то нека вечно гина в ада.

Сърцето си на теб обричам,

макар да знам - така ще страда.

 

© Пламен Рашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??