11 ene 2013, 13:00

*** (ако имаш две ризи...) 

  Poesía
804 0 19

                                                                                        ... ne içime ne dışıma ...

 

Съблича си дрехите бавно денят
до босо превил изподрани нозе
дълго пришивах към тях кръстопът
с няколко ризи – за всеки по две...

... раздал се до жажда безоблачен дъжд
плахо разплисква по пода ми кръпки
някъде някога в нечия гръд
нежно покълвали с пясъчни стъпки...

и невъзможен сънят ме плете
върху постели с дъха ти пропити...
Сгънах последната риза за теб!

... после е път...
и посоки за никъде...




 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??