8 ago 2008, 6:53

Ако искаш край... 2 

  Poesía » De amor
829 0 3
Не ме оценяваш. Това е факт.
Нищо не даваш. И тънеш в мрак.
Не се отказваш, не ме изтриваш.
Пред други ме показваш. Мен ме убиваш.
Днес ме желаеш, а утре - не.
На влюбен играеш, после - отшелник.
Блестящ си, но не и неповторим.
Върви, щом си тръгнал да бягаш.
За мен няма само един.


06.08.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??