8 mar 2014, 11:36  

Ако кажа "Да" 

  Poesía
555 0 4

Ако кажа "Да"

 

Вечност ли предлагаш
на моята душа?
Сам се обзалагаш!
Окови аз троша!
Късам и вериги!
Лъжата - не търпя!
Сълзите - изтрий ги,
не ще те нагрубя!
Чувствата аз тача,
без разлика чии!
Страст познавам в здрача,
в очите как таи
ядната си драма,
о, чак ме досмеша -
щастие за двама,
ако с тебе съгреша?
Вечно ли сме млади
и жадни за любов?
Искаме награди
в сърдечния си зов!
...
Още ли предлагаш
на мене вечността?
И...
няма да избягаш,
ако ти кажа "Да"?


© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??