Сега да поумуваме над този
въпрос от изпита за педагози:
“Ако Капризчо
му е кацнал на нослето,
и почне да капризничи детето:
Отговор А:
Капризът му се изпълнява!
Отговор Б:
Със нежни думи се разубеждава,
да спре да хленчи и да настоява.
Отговор С:
Купува се китайска мухобойка,
и с нея по нослето се налага,
капризчето му докато избяга.”
Кой отговор е верният – не зная.
Надявам се от вас да го узная.
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados