23 ago 2014, 22:10

Ако може сънят 

  Poesía » Filosófica
371 0 0

Ако може сънят да се реализира,

то нямаше само да символизира.

 

Неизвестността подбужда тръпки,

а бъдещето е измислица голяма,

но мечтите правят първите стъпки,

ала смъртта трябваше да я няма.

 

Ако не беше загубена любовта –

нямаше да намери същия адрес,

щеше ли да тръгне след стръвта,

ако въдицата не будеше интерес.

 

Ако може сънят да се реализира,

сутрин нямаше да се анализира.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??