Ако може сънят да се реализира,
то нямаше само да символизира.
Неизвестността подбужда тръпки,
а бъдещето е измислица голяма,
но мечтите правят първите стъпки,
ала смъртта трябваше да я няма.
Ако не беше загубена любовта –
нямаше да намери същия адрес,
щеше ли да тръгне след стръвта,
ако въдицата не будеше интерес.
Ако може сънят да се реализира,
сутрин нямаше да се анализира.
© Никица Христов Всички права запазени