28 nov 2015, 23:00

Ако можех... 

  Poesía » De amor
317 0 1
Ако можех да те имам само тази вечер,
бих ти казала за мене, че си най-прекрасен,
бих те погалила, за да те изгоря, да ти оставя белег,
бих те целунала по бузата и бих ти обяснила колко обич има в тая простичка целувка,
бих със тебе правила любов, да се впие аромата ми във твойта кожа,
бих те обидила да усетиш как боли от близък,
бих те изгонила, за да те съжаля и да те прибера на топло.
Бих направила всичко, за секунда от твоето внимание, ако само можех да те имам тази вечер...
Но не мога.

K.A.

© Карина Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ...и що ,бе? И он ли бега?!Я му тури кръста и не го мисли!Тоъ не заслужава!
Propuestas
: ??:??