22 jun 2010, 9:51

Ако можеше... 

  Poesía » De amor
670 1 1

Ако можеше времето назад да върна,

ако можеше грешките си от съзнанието ти да изтрия,

ако можеше дните преживени и сега да продължават,

бих го направила, защото сгреших, признавам си.

Много те нараних,

много болка ти причиних,

искам прошка, но не я заслужавам,

дори да ме погледнеш не заслужавам.

Съжалявам, сгреших, признавам си!!;[[

© Габриела Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??