13 mar 2009, 0:06

Ако наистина е любов 

  Poesía
635 0 1

Ако наистина е любов... 

 

Ако наистина е любов, запази я!

Скрий я нейде дълбоко в сърцето си!

Като малко дете я обгрижвай,

не задавай въпроси, не обиждай!

Просто тихо до нея легни, за да мога,

ако ви търся, и двамата да ви открия!

 

Ако наистина е любов, целуни я!

Нека тя знае колко я искаш

и в очите ти да прочете

като в очите на малко дете

само истинските ти чувства!

А когато ти отвърне - прегърни я!

 

Ако наистина е любов, докосни я,

но с върховете на пръстите,

очите си с нейните слей,

сърцето си в нейното излей!

Не се опитвайте пак да сте същите!

Такава в този миг запомни я!

 

Ако наистина е любов, запази я!

Не измисляй различни причини,

запази я, защото я искаш,

и не опитвай да я притискаш,

не я оставяй да си замине,

просто ù вярвай! Оцени я!

 

Ако наистина е любов, тя ще знае,

ще усеща какво да ти каже,

и дори когато ти се струва, че я няма,

ти ще знаеш, че сте двама

и нищо друго няма да е важно!

Ако наистина е любов, ще е до края!

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??