29 oct 2008, 8:38

Ако някога... 

  Poesía » De amor
618 0 3

Ако някога... 

 

Ако някъде видиш ме някога
и страстта ни е вече напуснала,
нека знаеш, че спомени всякога
ще догарят по моите устни...

 

Ако някога чуеш ти някъде
моя нежна, ридаеща песен,
нека шепот напомни, че всякога
аз се влюбвах във твоята есен!

 

Ако с някой забравиш ме някак
и посърнала диря следите ти,
нека сянка да легне в леглото ти
и преобърне ти тъмното в мрака...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??