17 dic 2007, 8:26

Ако обичаш ме и ти 

  Poesía
683 0 8
Ако погледнеш ме, ако ме доближиш,
ако във себе си ме пуснеш, ако споделиш,
ако докоснеш ме, ако ме съживиш...
ако със теб се слеем,
с теб ще надделеем
всеки сантиметър, всички мрачни дни,
всеки поглед ще е ведър,
всеки допир - спомен светъл,
всеки миг - безкраен,
всеки сън - реален.
Ако докажеш ми, ако си заслужава,
ако желаеш ме и в теб гори жарава,
бих дала целия си огън тя да продължи,
раздала бих и малкото, което ми остана,
бих впила устни във всяка рана, що кърви,
бих тръпнала за твойте болки,
бих те обичала, ако обичаш ме и ти!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??