2 ene 2006, 0:04

Ако още 

  Poesía
701 0 2
Ако още малко аз бях ти дала,
     още малко от моята любов..
Ти нямаше да бъдеш с нея,
     а щеше да си с мен,сега и тук!
Ако имах някаква малка надежда,
     мъничко смелост в мене дори,
още щях за теб да живея,
     а не в сегашния ми свят съставен от .. мечти!
Ако имах вяра в съдбата,
     щях да вярвам,че ще бъдем
отново,завинаги с теб двама!
     Ако имах друго сърце,
отново на теб бих го дала...!

© Александра Методиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??