11 may 2011, 9:57

Ако се обърнеш... 

  Poesía » De amor
705 0 7

Тихо стъпвам в твоите следи.

Ако се обърнеш, ще ме видиш.

Минало съм. Твоето Преди.

Няма да те пусна да си идеш.


Болка съм, надвикала дъжда.

Ярост съм, коварна и безока.

Чувствата са хванали ръжда...

Любовта се лута без посока...

....................................................

В сянката ти аз се приютих.

С теб ще бъда, дето и да скиташ.

Ще надничам от любимия ти стих,

ще съм книгата, която препрочиташ.


Ще съм лъч в самотната ти нощ.

Ако се обърнеш, ще ме видиш.

Ще съм всичко... даже Демон лош...

.............................................................

Все едно ти е... ще си отидеш...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??