14 mar 2008, 7:08

"Ако си сам" 

  Poesía » De amor
700 0 8
Ако няма кой да те обича,
ако няма с кой да споделиш,
ако те боли и скиташ,
при мене можеш да се върнеш ти!

Ако няма кой да те погали
и раните със теб да сподели,
ако чувстваш се отчаян и самотен,
при мене можеш да се върнеш ти!

Ако няма кой да те целуне,
прегръдка нежна да ти подари,
ако чувстваш, че ти е студено,
при мене можеш да се върнеш ти!

Аз съм тази, дето те обича
и раните със теб ще споделя,
самотата тежка ще изпия,
ще те целуна и прегръдка ще ти подаря!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??