14 nov 2005, 16:37

Ако съм роза, ще цъфтя 

  Poesía
740 0 0

Наистина ли искаш да се променя?
Наистина ли искаш ти това?
Душата си със друга да сменя
и да не бъда никога като сега...!

Наистина ли искаш да се променя?
Да ме превърнеш в пусто есенно поле??
И за това, че ако съм роза, няма да се разцъфтя,
и за това, че няма да порасна, ако съм дете!

Виж... аз няма да се променя!
Защото искам да порасна и защото искам да цъфтя.
И няма, няма да се променя,
защото искам да живея и да имам свобода!

 Никой няма да погуби моята душевна красота...
аз не ще го позволя!
Душата си със друга няма да сменя
и ако съм роза, ще цъфтя!!!

© Валерия Маргина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??