23 ene 2014, 19:03

Ако сърцето поиска 

  Poesía » De amor
555 0 0

Ако сърцето поиска,
след хиляди години
пак теб ще избере.
Дори и да си на друга
планета, пак при теб
ще ме доведе.
Ако сърцето поиска,
ще бъдеш мой кумир,
божествено създание,
миг незабравим.
Ако сърцето поиска,
ръка ще ти подам
и с любов ще те даря
в този час.

denisima - 22.01.2014 г. 


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??