12 nov 2011, 22:04  

Ако трябва 

  Poesía » De amor
1137 0 3

Толкова си хубав, любов моя...

 

        Ако трябва, ще разкъсам сърцето си, за да ти дам да запълниш своята душа.

        Ако трябва, ще откъсна крилата си, за да ти дам да летиш.

        Ако трябва, ще изплача сълзите си, за да спреш да тъжиш дори за една своя сълза.

        Ако трябва, ще мълча, за да огласиш своята душа.

        Ако трябва, ще се изгубя в тебе,

        за да взема твоята тъга

        и да я стопя

        с най-горещата 

        последната си сълза.

 

                                                                                                        На едно момче-сърчице.

 

© Любов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??