12 jun 2012, 10:24

Ако знаеше 

  Poesía » De amor
817 1 9

 Ако знаеше

как и колко те обичам,

с росно цвете би ме ти закичил.

 Ако знаеше

как мислите ми си обричал,

нежно би целувал ми очите.

 Ако знаеше

как обсебил си мечтите,

запалил би и би свалил звездите.

 Ако знаеше

как устните ти жадно ме привличат,

с пурпур би посипал ми косите.

 Ако знаеше

как обичта ми е пленително красива,

и зиме чул би славеева песен жива.

 Ако знаеше

че любовта е шлагер, а не кратка песен,

би разбрал, че благодат е да съм твоя есен.

 Ако знаеше

че винаги съм с теб, а не далече,

не би ме пуснал никога да си отида вече!



11 юни 2012 г

© Таня Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??