11 abr 2016, 17:38

Акро-молитва 

  Poesía » Filosófica
308 0 0

Молитва за съвест изригва от нечия гръд.

Едни усвояват, а други бездушно мълчат...

Тътнежът навред разпростира се в миг и кънти,

А, значи - молитвата блъска по всички врати.

Фенери и фарове, слънце и вие - звезди,

Отблъсквайте мрака, обзел на човека душата...

Разстеляй се ОБИЧ, повличай, увличай, градѝ

И всичко, което ще дойде, ще бъде отплата...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??