Актьорът си отива,
сериалът остава без своя герой.
Далеч от лъжи, в свят потъва
на свобода, мир, покой.
Актьорът си отива без име,
просто забравен, непознат.
Нали мъртвите нямат имена, нямат сърца,
но той пак живее в забравен свят.
Опитва се да промени сценария на реалността,
но знам - и той, и той ще се предаде.
Ще бъде режисьорът на мъртвия свят,
а сценарият ще е вечността.
Милан Милев
13.04.2010
© Милан Милев Todos los derechos reservados