14 апр. 2010 г., 20:31

Актьор без име 

  Поэзия
424 0 0

Актьорът си отива,

сериалът остава без своя герой.

Далеч от лъжи, в свят потъва

на свобода, мир, покой.

 

Актьорът си отива без име,

просто забравен, непознат.

Нали мъртвите нямат имена, нямат сърца,

но той пак живее в забравен свят.

 

Опитва се да промени сценария на реалността,

но знам - и той, и той ще се предаде.

Ще бъде режисьорът на мъртвия свят,

а сценарият ще е вечността.

 

Милан Милев

13.04.2010

© Милан Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??