28 mar 2007, 2:29

аквамарин 

  Poesía
554 0 4

Хълмисто заливче -
мъж и жена.
И истинска фиеста на мечтите.


Привличане.


Мъниста от  гердан,
загребани с негата на очите.


Зелена рокля, нервен смях
движение на въздуха секундно.


Разцъфнал лотос в босите крака -
желание на свобода събудено.


Гребло,  треви, жена и бряг
до лодка, сред море от пяна.


Прозрачна пот,  на струйки
плам
в събличащо движение на рамото.

Тригълник горещ  -
от слънчев връх
и трепет натежал в гърдите...


Очи притворени,
коралов дъх.
И розов пясък във косите.


Нов тласък вятър,
розмарин -
изящна шия... капки радост.


Преляло щастие...

Аквамарин
в усмихнатите ириси на  залеза.

 

 

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??