29 nov 2014, 21:32

Алея на спомените 

  Poesía
379 0 1

Назад в годините поглеждам,

тръгвам по извървяната алея,

а бъдещето своето нарежда –

след миналото аз да оцелея.

 

Но, друго желае моето сърце,

минало и бъдеще да се слеят,

спомените стари в голи ръце –

между тях и аз по дългата алея.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??