5 jul 2007, 21:17

Алкохол 

  Poesía
822 1 3
Не искам аз да бъда с теб,
с теб, подлецо  такъв,
много подло ти постъпи,
нарани ме така, че все едно нищо не било.


Недей!!! Недей се унижава тъй,
с чаша алкохол в ръка, ти тъгата не ще удавиш, знай това...


Не искам лоши думи да изричам,
не искам в тебе да се вричам ,
както си тръгнал с алкохол в ръка, ще свършиш в ада. ЗНАЙ ТОВА!!!

© Буба Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??