16 nov 2016, 13:48

Амурено време 

  Poesía » Filosófica
340 0 0

Амурено време, душата ми пляска!

Без молба и без укор се държим за ръце

и доверено гледаме очи във очи.

 

Амурено време, душата ми пляска!

Деца, не изпускайте своето време

и сочете на другите де е мирът!

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??