21 oct 2015, 18:49

Анатомия на любовта 

  Poesía » De amor
413 0 2

Анатомия на любовта


Случаен поглед

                   Мисъл хаотична

Интерес

            Учестява пулсът на сърцето

Търсиш близост

                   изпадаш в стрес

молиш се на някого 

                   в небето


Любов внезапна

                   непонятна

обзема те,обгръща те

                   политаш в небесата

себична или всеотдайна

             като Космоса безкрайна

изгаряща 

             или светеща като Зората


Търсена,отхвърлена

                      мечтана

в окови слагана

               ругана и дамгосвана

каква е тя

                но отговор за нея няма

само знам че е красива

                 когато е докосвана


юли 2015

Варна

Гавраил 

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Лейди,ама аз затова съм го написал,може да стане на някого и любовно.
    Младене,каквато и дисекция да и правя все не мога да я разбера.Приятна и спокойна вечер!
  • Всеки се нуждае от тази любов - Непонятната. Тя идва незвана, а времето за докосване е малко - толкова малко! Поздравление, Гавраиле!
Propuestas
: ??:??