Анатомия на любовта
Случаен поглед
Мисъл хаотична
Интерес
Учестява пулсът на сърцето
Търсиш близост
изпадаш в стрес
молиш се на някого
в небето
Любов внезапна
непонятна
обзема те,обгръща те
политаш в небесата
себична или всеотдайна
като Космоса безкрайна
изгаряща
или светеща като Зората
Търсена,отхвърлена
мечтана
в окови слагана
ругана и дамгосвана
каква е тя
но отговор за нея няма
само знам че е красива
когато е докосвана
юли 2015
Варна
Гавраил
© Гавраил Йосифов Всички права запазени
Младене,каквато и дисекция да и правя все не мога да я разбера.Приятна и спокойна вечер!