18 ene 2013, 7:51

анатомия на нощта 

  Poesía » De amor
563 0 0

докосване
измамно, от преди
полепва в мен
като клавиши на пиано.
там думите
оставяли следи,
прехапваш ги
със поглед само.
и пеперуди,
издаващи почти
и ти, и мен
в усещане, голямо.

© Сирарпи Мирзоян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??