18 янв. 2013 г., 07:51

анатомия на нощта 

  Поэзия » Любовная
564 0 0

докосване
измамно, от преди
полепва в мен
като клавиши на пиано.
там думите
оставяли следи,
прехапваш ги
със поглед само.
и пеперуди,
издаващи почти
и ти, и мен
в усещане, голямо.

© Сирарпи Мирзоян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??