19 nov 2011, 12:54

Ангел 

  Poesía » Otra
602 0 3
Ти си ярката светлина
във моята душа... ти,
ти преобърна живота ми за миг.

Страх ме е от това чувство във мен... 
ти разпиля всички дни по небето ми.

Вярваш ли, че можем страховете да превърнем
във мечти - аз и ти?...
Ангел  във мен пътя ми огрява, 
ангел си ти, не вярваш ли?
Любовта ти го доказа!...
ТИ СИ МОЯТ АНГЕЛ! 

© Ралица Аргирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??