Nov 19, 2011, 12:54 PM

Ангел 

  Poetry » Other
589 0 3
Ти си ярката светлина
във моята душа... ти,
ти преобърна живота ми за миг.

Страх ме е от това чувство във мен... 
ти разпиля всички дни по небето ми.

Вярваш ли, че можем страховете да превърнем
във мечти - аз и ти?...
Ангел  във мен пътя ми огрява, 
ангел си ти, не вярваш ли?
Любовта ти го доказа!...
ТИ СИ МОЯТ АНГЕЛ! 

© Ралица Аргирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??