30 mar 2017, 23:40

Ангел 

  Poesía » De amor
803 0 2

 

Разтвори крилата си

и покрий ме с тях.

Защити ме от слънцето

и луната - заслепяващи.

Прегърни ме в топлината

на чистия си дух.

Заведи ме на небето

при лъчите и звездите,

който светлината

неизмъчваща са в пътя.

И веднъж и завинаги 

да ги докоснем в мечтите си.

 

© Аниезе Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??