14 jun 2011, 20:35

Ангел 

  Poesía » De amor
471 1 2

Нежен ангел във теб се е скрил
и с косите си пак ме докосва,
сякаш късче от топъл април
пак душата ми с дъх омагьосва.

Сякаш птици от друго небе
във сърцето ми тихо запяват
и с вълните на твойто море
всички болки във мен заличават.

Сякаш вятър е тихият глас,
който гали ме - с топлите думи
и разстила ги в звезден талаз,
като есенна нощ - помежду ни.

 

Искам сутрин отново с криле

да докосваш любимото рамо

и в росата -  две нежни ръце

да отпиват от чувствата... само...


© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??