16 ago 2020, 22:16

Ангел | Дявол 

  Poesía
610 1 2

Същество, скрито, в нея живее... 
Да се прикрива, перфектно умее! 
Носи маска на невинност...
Пръска ангелското си сияние!
Зад фасадата, знак за опасност:
Внимание! Дяволско създание!
Недей го предизвиквай ти, 
да не срещнеш и двете му страни! 
Дяволски характер, а в лицето Ангел, 
или ангелско сърце в лице на Дявол! 

© К. Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??