16 авг. 2020 г., 22:16

Ангел | Дявол 

  Поэзия
538 1 2

Същество, скрито, в нея живее... 
Да се прикрива, перфектно умее! 
Носи маска на невинност...
Пръска ангелското си сияние!
Зад фасадата, знак за опасност:
Внимание! Дяволско създание!
Недей го предизвиквай ти, 
да не срещнеш и двете му страни! 
Дяволски характер, а в лицето Ангел, 
или ангелско сърце в лице на Дявол! 

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??