11 abr 2023, 17:47

Ангел от рая 4 

  Poesía » De amor
232 0 0

Ангел чист слезе от небето,

засия вълшебна светлина,

вълните утихват в морето,

зима спря, усещам топлина!

 

Тази жена е тъй мила, драга,

дяволът избяга много далече,

по-хубава Бог не ми предлага,

затуй душа от нея се привлече!

 

Не искам аз да бъда сам,

помня нейната добрина,

пречисти душата - храм,

най-чудна е в таз страна!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??