21 abr 2008, 16:53

Ангели и Демони 

  Poesía » De amor
617 0 2
Една птица кацна на моето рамо
и ми прошепна тайна голяма.
Там, където зима и пролет се срещат,
две души една в друга се вглеждат.
Два ангела в тях се вселяват.
Два демона пространството
около тях обитават.
Битка безмълвна водят
те помежду си,
а душите леко потрепват
и долавят неразгадаеми звуци.
Ангелите ги обичат.
Демоните ги обричат.
В средата е нищото
без право на глас.
Борбата е тежка,
до сълзи понякога,
но след всяко действие
идва и край.
Какъв ли е той?
Единствено съдбата знае,
изпраща ми птица, която
част от отговора ще разгадае.

© Надя Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ММ браво много е хубаво
  • Ангелите ги обичат.
    Демоните ги обричат.
    В средата е нищото
    без право на глас.
    Борбата е тежка,


    Надя ,колко хубаво си го написала.Поздравления
Propuestas
: ??:??