26 abr 2008, 13:30

Ангелите говорят 

  Poesía » Versos blancos
828 1 5

Всеки път, когато погледнеш небето,
знай, че някъде там и съм аз!
Всеки път, когато понечиш да
откъснеш цветето, знай,
че негова душа съм аз!
Всеки път, когато чуеш песента
на птиците, знай, че някъде там съм аз.
Всеки път, когато усетиш шепота на вятъра,
знай, че със него летя и аз.
Всеки път, когато ти се усмихне морето,
знай, че ти се усмихвам и аз.
Всеки път, когато понечиш да докоснеш
звездите, знай, че зад тях съм аз!
Всеки път, когато поискаш да
видиш ангела на мечтите,
знай, че това съм аз...

Посветено на един прекрасен човек, който обичам като брат...

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??