21 dic 2008, 9:25

Ангелите в нощта 

  Poesía
798 0 2

 

Пристъпва бавно нощта
и красиви ангели при мен долитат.
Влизат тихо в съня
и сред кошмарите бродят и скитат.

С ореолите си,
като с горещи лъчи,
гонят от мен коварните сънища.

Обръщам се, а до мен -
ангелът - Ти,
показваш ми по-хубави пътища.

И ето я - катранена нощ,
ангели долетяли при мен.
Усещам как с ореолите си - лъчи,
щастлив ще направят утрешният ми ден.

И ето ги - вече в съня,
разхождат се, радват се, пеят.
Усещам, щом изгревът ме събуди,
очите ми с тях ще се смеят.

© Радена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??