...Ангелски човек...
Небето и земята носиш ми- ангелски човек...
...
Благодаря ти от сърце, че те обичам ден и нощ...,
че бавно и вечно те целувам , че се губя в очите ти
че с устните си откриваме душата на целувката безкрай,
че давам всичко за любовта ни, всички сълзи и мощ...
Благодаря ти за всички мелодии и знаци, който ми пращаш
че споделяш болките ми и че с обич, живота ми осветяваш...,
че си въздухът, който искам да дишам, че мечтите ми изпълваш...,
че не се отдалечаваш, че не ме убиваш в безлюбие, а ме съживяваш..
Благодаря ти, че без милост откриваш в мен път към „себе си”...,
че обикаляйки пространството ти, няма тъга и самота...,
че вече не съм изгнаничка на бягството и болката...,
че си създателят на идеала ми за борба, детето в същината ми...!
Сега разбирам, случващите се неща малко повече-
когато тишината е с викове безсмъртна - има ангел в теб...!
...
Заведи ме пак с крилата ти...на върха на любовта ни...,
в душата ти е моята надежда, в ръцете ти- сърцето ми...!
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados