30 oct 2013, 21:08

Ангелски крила 

  Poesía
607 0 0

Ангелски крила да имах

към небето щях да полетя,

ангелски крила да имах,

да прегърна цялата Земя.

Ангелски крила да имах,

теб не бих те пуснала,

не бих и те пленила,

ако 

няма обич в твоята душа.

© Гергана Гетова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??