2 oct 2019, 7:49

Ангелско крило 

  Poesía » De amor
363 1 0

Под хиляди звезди в простора

искам да забравя болка и умора

и до тебе да застана,

та да чезне в сърце рана.

 

И нека ангелското ти крило

да ме пази от беди и зло

и сред нощен хлад

да усещам на роза аромат.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??