2.10.2019 г., 7:49 ч.

Ангелско крило 

  Поезия » Любовна
350 1 0

Под хиляди звезди в простора

искам да забравя болка и умора

и до тебе да застана,

та да чезне в сърце рана.

 

И нека ангелското ти крило

да ме пази от беди и зло

и сред нощен хлад

да усещам на роза аромат.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??