5 feb 2010, 14:01

Апел към влюбените 

  Poesía » De amor
613 0 4

                                Апел към влюбените 


                              Когато спре дъжда,

                              появява се дъга,

                              когато дойде старостта,

                              идва бавно и смъртта.

                              Такъв е бил животът

                              и винаги ще е така,

                              обичайте се, хора,

                              не остарявайте с тъга!

                              Изживейте младостта

                              без болка и без самота;

                              когато има обич и добро,

                              наоколо е като огнено кълбо!

                              Щом хората обичат се

                              и във Любов заричат се,

                              заедно ще бъдат те 

                              със протегнати ръце

                              към пламъка на Любовта

                              и  в началото на вечността!

© Галиа Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??