10 oct 2008, 13:10

Астрално 

  Poesía » De amor
777 0 1
Астрално

Вчера умрях,
отгоре видях своето тяло, гротескно извито,
Ангели бели ме носят по млечния път,
чакайте, ангели, спрете,
приживе изгубих билета за рая,
слънчев лъч моята стая огрява,
една мъжка длан моето студено тяло сгрява.

© Цветелина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??