10.10.2008 г., 13:10 ч.

Астрално 

  Поезия » Любовна
680 0 1
Астрално

Вчера умрях,
отгоре видях своето тяло, гротескно извито,
Ангели бели ме носят по млечния път,
чакайте, ангели, спрете,
приживе изгубих билета за рая,
слънчев лъч моята стая огрява,
една мъжка длан моето студено тяло сгрява.

© Цветелина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??