27 feb 2010, 20:39

Аутсайдер 

  Poesía
726 0 0

Нямам спомени, а имам минало;

нямам корени, а съществувам реално.

Аз живея, но не оставям следи.

Без желание се сблъсквам с хора и ситуации.

 

Самичък. Светът е прекалено сложен.

Самичък - не изграждам завист,

                    не събуждам чувства,

                    не живея материално.

 

Самичък мога да оцелея -

егоист, себелюбец и крадец.

Днес съм тук, а утре - не.

Кой ще ме потърси и въобще ще разбере.      

© Златина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??