Нямам спомени, а имам минало;
нямам корени, а съществувам реално.
Аз живея, но не оставям следи.
Без желание се сблъсквам с хора и ситуации.
Самичък. Светът е прекалено сложен.
Самичък - не изграждам завист,
не събуждам чувства,
не живея материално.
Самичък мога да оцелея -
егоист, себелюбец и крадец.
Днес съм тук, а утре - не.
Кой ще ме потърси и въобще ще разбере.
© Златина Георгиева Всички права запазени